Järjestelmän edut

 • Mahdollistaa turvallisemman matkan hevosellesi ja sinulle
   
 • Vähentää onnettomuuksia ja pelastaa ihmishenkiä
   
 • Kehittää taloudellista ajoa eli tuottaa säästöjä polttoaine- ja huoltokustannuksissa
   
 • Mahdollistaa alennuksia vakuutusmaksuista
   
 • tehostaa turvallista ja taloudellista ajoa

   

 

 

Mobileye + HORSE EDITION               

 

HORSE EDITION                                                                                                                    Lataa esite !

Mobileye +horse edition -tuotepaketti koostuu Mobileye turvalaitejärjestelmästä, peruutuskamerasta ja trailerikamerasta. Lisäturvaa tuovat traileri- ja peruutuskamera, joiden avulla kuljettaja pystyy helpommin seuraamaan hevosen ja ajoneuvon taustan tilanteita.

Mobileyen edistyksellisen teknologian lisäksi +horse edition tuotepaketissa käytetään laadukkaita MXN kameroita ja näyttöjä.

MXN 7" TFT-LCD näyttö

Erittäin korkealaatuinen, vaativissa olosuhteissa testattu 7 tuumainen näyttö.

MXN PERUUTUSKAMERA
Kamera vesitiiviissä alumiinikotelossa.
Automaattinen lämmitys, kun lämpötila alle +10°C.
120° kuvakulma ja sisäänrakennettu mikrofoni.
Automaattinen sähköinen suoja & vesitiiviit kytkennät. Kuva valittavissa (peilikuva/normaali).
Asennus säätökonsolilla ja aurinkosuojalla.

MXN22C TRAILERIKAMERA
Kamerassa on sisäänrakennettu automaattinen lämmitys alle +10°C lämpötilassa, mikrofoni ja IR ledit, jotka mahdollistavat erinomaisen kuvan myös täysin pilkkopimeässä.

 

* Mobileye + Horse edition mahdollistavat alennuksia vakuutusmaksuihin!

 

Mobileye -turvallisuusjärjestelmä

Mobileye on turvaratkaisu yhteentörmäysten välttämiseksi ja vahinkojen pienentämiseksi. Järjestelmän ydin on ajoneuvon sisälle tuulilasiin kiinnitettävä älykäs kamera. Mobileye’n teknologiaan perustuvat ajoneuvo-, kaista- ja reunaviiva- sekä jalankulkijahälytykset pelastavat ihmishenkiä. Mobileye on aina tarkkaavainen, se ei torku koskaan ja aina herpaantumattomana valmis antamaan kuljettajalle varoituksen äkillisestä vaarasta.
Mobileye 560 series järjestelmään voidaan liittää älypuhelin, jolla saadaan kerättyä tietoa mm. ajotavasta. Mobileye sovellus saatavilla Android ja  IOS käyttöjärjestelmille!

Kaistavahti
Varoittaa kuljettajaa näytöllä ja äänimerkillä, jos ajoneuvo tahattomasti pyrkii poikkeamaan ajokaistalta. Sellainen tilanne voi päätyä tieltä suistumiseen, ympäripyörähtämiseen tms. Järjestelmä mittaa pyörien etäisyyttä ajoneuvon molemmin puolin reuna- ja/tai kaistaviivaan. Tutkimukset osoittavat, että ajokaistalta kolareihin johtaneita ulosajoja on kyetty välttämään keinonäköön perustuvilla järjestelmillä jopa 65 %.

Törmäysvaroitin
- tunnistaa myös moottoripyöräilijän
Varoittaa kuljettajaa näytöllä ja äänimerkillä uhkaavasta peräänajosta edessä olevan auton tai moottoripyörän kanssa. Mobileye laskee aikaa törmäyshetkeen ottaen huomioon etäisyyden ja ajoneuvojen suhteellisen nopeuden. Tutkimukset osoittavat, että 1,5 sekuntia aikaisemmin saatu varoitus voi estää melkein 90 % kaikista peräänajoista.

Yliajovaroitin
- tunnistaa myös polkupyöräilijän
Varoittaa kuljettajaa näytöllä ja äänimerkillä uhkaavasta törmäyksestä ja mahdollises ta yliajosta jalankulkijan tai pyöräilijän kanssa. 71 % jalankulkijoiden kuolemantapauksista tapahtuu taajamissa. Mobieleye varoittaa jopa kaksi sekuntia ennen uhkaavaa yhteentörmäystä ja antaa näin kuljettajalle riittävästi aikaa reagoida.

 

Turvavälin tarkkailu
Monet kuljettajat aliarvioivat turvaetäisyyden. He eivät välttämättä tiedä, että jos etäisyys pysyy samana nopeuden kasvaessa, niin turvaväli lyhenee eikä heille jää riittävästi aikaa reagoida. Turvavälivaroitus annetaan näytöllä ja/tai äänimerkillä kun turvaväli lyhenee kriittiseksi. Turvavälin tarkkailujärjestelmät kuten Mobileye C2-270TM parantavat ajoturvallisuutta ja kykenevät tehokkaasti vähentämään peräänajoja; erilaisten tutkimusten mukaan jopa 75 %.

Nopeusrajoituksien tunnistus
Kamerapohjainen nopeusrajoituksien tunnistus kertoo kuljettajalle sen hetkisen alueen nopeusrajoituksen ja ylinopeuden mikäli kuljettajalle on ylinopeutta alueen rajoitukseen nähden. Kamera tunnistaa kaikki Euroopan nopeusrajoitusmerkit niin työmaa-alueilla kuin esim. vaihtuvat digitaaliset nopeusrajoituksetkin. Auttaa kuljettaja välttymään turhilta ylinopeussakoilta ja ajamaan turvallisemmin.

Älykäs kaukovalojen ohjausautomatiikka (lisäominaisuus)
Ohjaa ja hallitsee automaattisesti oikeaa valojen käyttöä. Vaihtaa kaukovaloille automaattisesti kun pimeällä ei ole muuta liikennettä edessä tai tulossa vastaan. Tämä ominaisuus on aktivoitava erikseen asennuksen yhteydessä eikä toimi kaikkien ajoneuvojen ja ajovalojen kanssa, joten saatavilla erillisenä lisäominaisuutena.

Lataa esite !


Tekniset tiedot:
 • kameran katselukulma 40° x 30° (Leveys ja Korkeus)
 • ajoneuvon normaali tunnistusetäisyys: 80 metriä
 • käyttöjännite: 12 – 14 V DC
 • käyttölämpötila: -35°C - +80°C
 • tosiaikainen kuvankäsittely 15 FPS Mobileye, EyeQ2® -keinonäkösiru
 • säädettävä kaupunkiliikenteen / taajaman peräänajovaroittimen herkkyys
 • säädettävä kaistavahdin herkkyys
 • säädettävä turvavälin pituus
 • säädettävä summerin voimakkuus ja näytön kirkkaus
 • automaattinen ilmoitus näkyvyyden taantumisesta (sumu, lumi- tai vesisade, huurtuminen)
 • luotettava toiminta jopa vaikeissa keliolosuhteissa
 • tiedonsiirto: CAN, RS485 ja J1939
 • syötetiedot: jarru, vilkut, nopeus, pyyhkijät ja kaukovalot